Over ons

Over ons,

maar bovenal wie Hij is!

Sonrise Huizen

Sonrise is een interkerkelijk sport- en evangelisatie-evenement voor kinderen en tieners in Huizen. Het event vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie. Door het organiseren van (sport)activiteiten willen kerken in contact komen met mensen die in de buurt wonen.
We vertellen graag over het evangelie en de liefde van God.
Tienallen kinderen bezoeken jaarlijks dit evenement.
Placeholder Image

Vrijwilliger

Sonrise is alleen maar mogelijk dankzij alle vrijwilligers die zich de afgelopen jaren hebben ingezet. Van met een kind meelopen naar het toilet, limonade inschenken, schoonmaken of met de BBQ assisteren, zonder alle hulp is het simpel niet mogelijk. De hand en span- vrijwilligers, het team dat al ondersteund sinds jaar 1, zijn ook te herkennen. Dit jaar, letterlijk in een nieuw jasje, of beter gezegd de gloednieuwe oranje polo!

Aanmelden
Placeholder Image

Welkomsteam

Compleet nieuw dit jaar zullen we per veld een team neer zetten die zich echt richt op het welkom heten van bezoekers. Hoewel dit voor iedereen van belang is, willen we hier echt speciale aandacht voor geven. Deze kun je herkennen  aan de licht blauwe polo.

We zijn nog op zoek naar extra leden. Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor dit team.

Aanmelden
Placeholder Image

Sporter

De sporters zijn het visitekaartje. Zij gaan met de kids en met de jeugd lekker aan de gang. Sporters zijn 16 of ouder en zullen zelfstandig een onderdeel verzorgen. Zij slapen in een gastgezin, starten al een halve week eerder met voorbereiden en zitten hierdoor voor 10 dagen echt in een soort bubbel. Deze jongeren zijn te herkennen aan het blauwe shirt.

Placeholder Image

Junior sporter

Een junior sporter is er ter aanvulling van het sportteam. Als je bij het middagprogramma enthousiast bent geworden, kun je vanaf 12 jaar helpen als junior sporter.

Door nauw samen te werken met de sporters, kijken ze al mee met wat het is om sporter te zijn, waar ze hopelijk naar willen door groeien. Een junior sporter herken je aan een iets donkerder blauw shirt.

De sporters

Op het veld zul je ze dit jaar wellicht niet allemaal tegenkomen, maar beide velden zullen goed bezet zijn. Wie ken je nog van vorig jaar?

Hi,

ook dit jaar ben ik weer teamleider tijdens Sonrise. Ik kan niet wachten om weer lekker te beginnen en er een super leuke week van te maken!!

Headshot
IlseTeamleider
de Beatrix

Heyy!! Bram hier!

Ook dit jaar ga ik weer meedoen als sporter, maar nu voor het eerst als teamleider! Ik kan niet wachten om met jullie een fantastisch gezellige sportweek te hebben. Zie ik jullie daar?!

Headshot
BramTeamleider
de Ark

Ik ben Achilles. Vorig jaar een dagje mogen meedoen. Dat was super tof. Ik heb er zin in om dat weer te mogen beleven, zin in!

AchillesTeamleider
de Beatrix

Hai

ik ben Adriaan, doe nu voor de 4de keer mee en kijk weer uit naar de Sonrise week. Tot dan!

Headshot
AdriaanTeamleider
de Ark

Heyy,

ik ben Mirre, ik doe dit jaar voor de 3e keer mee aan sonrise. De afgelopen twee jaar was ik een junior sporter en nu zit ik voor het eerst in het ‘officiële’ sport team. Ik vind het super leuk dat we op deze manier kunnen helpen om kinderen te vermaken in de eerste week van de zomervakantie en dat we ze tegelijkertijd God’s liefde kunnen laten zien! :))

Headshot
MirreSporter

Hoi

ik ben Emma ben 16 jaar ik houd heel veel van God en ook van kinderen, daarom doe ik mee met Sonrise, het lijkt me super leuk!!!

Headshot
EmmaSporter

Ik heb er zin in sonrise het wordt gezellig ik hoop jullie ook te zien tijdens de week en zie jullie daar

Headshot
SharonSporter

Hey

ik ben Jiska en ik heb er super veel zin in om jullie weer te zien!!!

Headshot
JiskaSporter

Hai,

Mijn naam is Suus en dit jaar doe ik voor het eerst mee met sonrise! Ik heb er super veel zin in om jullie allemaal te leren kennen, met jullie te sporten en plezier te maken. Hopelijk zie ik jullie allemaal deze zomer!

Headshot
SusanneSporter

Hi,

Ik doe dit jaar mee met sonrise omdat altijd super gezeillig is. Ook heb ik super veel in om met jullie te sporten!

Headshot
MatthiasSporter

Heyy

mijn naam is Thijmen. Dit jaar doe ik voor het eerst mee met Sonrise. Ik heb er super veel zin in om met jullie te sporten! Tot dan!

Headshot
ThijmenSporter

Ik doe mee, omdat ik het leuk vind dit te doen met me vrienden. Ik deed vorig jaar ook mee en het is eigenlijk gewoon een hele week gezellig met je vrienden sporten. En het is altijd erg gezellig met de kinderen en het is ook erg mooi dat God veel wordt betrokken in deze week.

Headshot
MaranathaJuniorsporter

Ik ben Nicha. Ik doe mee aan Sonrise omdat het leuk is om kinderen te zien sporten en spelletjes spelen. Het maakt me erg blij om kinderen blij te zien als ze buiten spelen.

Headshot
NichaJuniorsporter

“Hee!

Ik ben Yael, ik ben 15 jaar en doe voor de 3e keer mee met Sonrise. Ik heb er super veel zin in, zie ik jou ook?”

Headshot
YaelJuniorsporter

Hey,

ik ben Lotte. Misschien ken je me al van afgelopen 2 jaar. Ik heb heel veel zin om weer met jullie te gaan sporten, en heel veel plezier te maken!

Headshot
LotteJuniorsporter

Hallo,

Ik ben Lenora, ik doe dit jaar voor het eerst mee en ik heb er super veel zin in! Laten we er een gezellige en sportieve week van maken!

Headshot
LenoraJuniorsporter

Ik wil mee doen, omdat het mij een leuke plek lijkt om God te ontmoeten, om hem te prijzen, om plezier te hebben en met vrienden te zijn.

Headshot
AnnemijnJuniorsporter
Ik doe mee omdat ik God wil ontmoeten en andere kinderen een gezegende tijd wil geven.
Headshot
BenjaminJuniorsporter