Over ons

Over ons,

maar bovenal wie Hij is!

Sonrise Huizen

Sonrise is een interkerkelijk sport- en evangelisatie-evenement voor kinderen en tieners in Huizen. Het event vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie. Door het organiseren van (sport)activiteiten willen kerken in contact komen met mensen die in de buurt wonen.
We vertellen graag over het evangelie en de liefde van God.
Tienallen kinderen bezoeken jaarlijks dit evenement.
Placeholder Image

Vrijwilliger

Sonrise is alleen maar mogelijk dankzij alle vrijwilligers die zich de afgelopen jaren hebben ingezet. Van met een kind meelopen naar het toilet, limonade inschenken, schoonmaken of met de BBQ assisteren, zonder alle hulp is het simpel niet mogelijk. De hand en span- vrijwilligers, het team dat al ondersteund sinds jaar 1, zijn ook te herkennen. Dit jaar, letterlijk in een nieuw jasje, of beter gezegd de gloednieuwe oranje polo!

Aanmelden
Placeholder Image

Welkomsteam

Compleet nieuw dit jaar zullen we per veld een team neer zetten die zich echt richt op het welkom heten van bezoekers. Hoewel dit voor iedereen van belang is, willen we hier echt speciale aandacht voor geven. Deze kun je herkennen  aan de licht blauwe polo.

We zijn nog op zoek naar extra leden. Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor dit team.

Aanmelden
Placeholder Image

Sporter

De sporters zijn het visitekaartje. Zij gaan met de kids en met de jeugd lekker aan de gang. Sporters zijn 16 of ouder en zullen zelfstandig een onderdeel verzorgen. Zij slapen in een gastgezin, starten al een halve week eerder met voorbereiden en zitten hierdoor voor 10 dagen echt in een soort bubbel. Deze jongeren zijn te herkennen aan het blauwe shirt.

Placeholder Image

Junior sporter

Een junior sporter is er ter aanvulling van het sportteam. Als je bij het middagprogramma enthousiast bent geworden, kun je vanaf 12 jaar helpen als junior sporter.

Door nauw samen te werken met de sporters, kijken ze al mee met wat het is om sporter te zijn, waar ze hopelijk naar willen door groeien. Een junior sporter herken je aan een iets donkerder blauw shirt.

De sporters

Op het veld zul je ze dit jaar wellicht niet allemaal tegenkomen, maar beide velden zullen goed bezet zijn. Wie ken je nog van vorig jaar?

Hi,

ook dit jaar ben ik weer teamleider tijdens Sonrise. Ik kan niet wachten om weer lekker te beginnen en er een superleuke week van te maken! God heeft ons perfect gemaakt en houd heel veel van jullie! Tot in de sportweek!

Headshot
Ilse

Teamleider
de Beatrix

Heyy!!
Bram hier!

Ook dit jaar ga ben ik weer teamleider van het Sportteam. 

Ik kan niet wachten om met jullie een fantastisch gezellige sportweek te hebben. Zie ik jullie daar?!

Headshot
BramTeamleider
de Ark

Heyy,

ik ben Matthias. Ik doe dit jaar weer mee met Sonrise!!

Ik heb er superveel zin en ik kijk er naar uit om weer met jullie te sporten 🙂

Headshot
Matthias

Teamleider
de Beatrix

Hoi!

Ik ben Mirre, ik ben al 4 jaar betrokken bij Sonrise en ben dit jaar voor het eerst team leider van de ark! Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om jullie weer te zien op het veld, laten we het samen leuk hebben en God groot maken! 🙂

Headshot
MirreTeamleider
de Ark

Hai

ik ben Adriaan, doe nu voor de 5de keer mee en kijk weer uit naar de Sonrise week. Tot dan!

Headshot
AdriaanSporter

Hi,

ik ben Emma! Ik wil dit jaar meedoen aan Sonrise omdat ik heel veel van God hou en heel veel van kinderen hou en Sonrise is daar perfect voor!

Headshot
EmmaSporter

Hi,

ik ben Sharon dit is mijn 3de jaar Sonrise. Ik heb er super veel zin zie ik je daar.

Headshot
SharonSporter

Ey,

ik ben Jiska en dit is mijn derde jaar. Het is super leuk en gezellig. Ik hoop jullie daar allemaal te zien dit jaar 🙂

Headshot
JiskaSporter

Hoi,

mijn naam is Suus en ik doe deze zomer voor de derde keer met Sonrise! Ik heb er superveel zin in om jullie nog beter te leren kennen en samen te sporten. Tot op het veld!

Headshot
SusanneSporter

Heyy,

mijn naam is Thijmen. Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee met Sonrise. Heb er super veel zin in! Tot dan!

Headshot
ThijmenSporter

Heyy,

ik ben Lotte en je kan me kennen van afgelopen 3 jaar. Ik heb heel veel zin om weer met jullie te gaan sporten en om over God te praten

Headshot
LotteSporter

Hee!

Ik ben Yael, ik ben 16 jaar. Ik vind het superleuk om met kinderen spelletjes te doen of te sporten en ik hoop dat we hiermee kunnen laten zien hoeveel God van de kinderen (en natuurlijk van iedereen) houdt. Ik kijk heel erg uit naar Sonrise en ik hoop dat ik jou daar ook zie! Tot dan:)

Headshot
YaelSporter

Hey! 

Ik ben Maranatha, ik doe dit jaar voor de 3e keer mee. Ik heb super veel zin om weer een week vol plezier en God met jullie samen mee te maken!

MaranathaSporter

Hallo!

Ik ben Lenora en dit jaar doe ik weer mee aan Sonrise! Ik doe mee omdat ik het altijd heel gezellig vind met iedereen in het team en omdat ik op een sportieve manier kinderen iets kan laten zien van God, ik heb er heel veel zin in, jij ook?

Headshot
LeonoraJuniorsporter

Heyyy,

ik ben Emma. Dit is mijn 2e jaar dat ik mee doe en ik doe mee omdat ik kinderen wil leren over God.

Headshot
EmmaJuniorsporter

Hey,

ik ben Yara. Ik doe mee aan Sonrise omdat ik het superleuk vind om met jullie te sporten en een leuke week te hebben. Ook hoop ik dat ik jullie wat meer over Jezus kan vertellen. Ik heb er heel veel zin in!

Headshot
YaraJuniorsporter

Hallo,

ik ben Benjamin. Ik ga helpen bij Sonrise en ik heb er veel zin in!

Headshot
BenjaminJuniorsporter

Hi,

ik ben Ties en doe dit jaar voor de 2de keer mee met Sonrise, ik doe vooral mee om Gods blijheid door te geven aan de kinderen.

Headshot
TiesJuniorsporter

Hallo,

ik ben Boaz. Ik heb heel erg veel zin om met jullie te sporten! Jullie zijn heel erg cool en ik krijg een ijsje van Roy. Maar ik heb er echt veel zin in 👍

Headshot
BoazJuniorsporter

Hoi,

ik ben Evanne en ik doe dit jaar voor het eerst mee met sonrise. Ik doe mee omdat ik graag mensen over God wil leren! Tot dan!

Headshot
EvanneJuniorsporter

Hoi,

ik ben Thijs. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met Sonrise als Junior Sporter. Ik doe mee omdat ik zelf vroeger als klein kind Sonrise erg leuk vond en nu wil ik andere kinderen blij maken en een stukje over God vertellen.

Headshot
ThijsJuniorsporter