Over Sonrise Huizen

Sonrise is een interkerkelijk sport- en evangelisatie-evenement voor kinderen en tieners in Huizen. Het event vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie. Door het organiseren van (sport)activiteiten willen kerken in contact komen met mensen die in de buurt wonen. We vertellen graag over het evangelie en de liefde van God. Tienallen kinderen bezoeken jaarlijks dit evenement. Dit jaar vindt het vanwege de coronacrisis online plaats.

Sport

Het hoofdingrediënt van Sonrise: SPORT!

Spel

Niet zo van het sporten? Niet getreurd! We organiseren genoeg andere activiteiten.

Bijbel

We vertellen graag over de Bijbel en de liefde van God.

Het sportteam

De sporters zijn de gezichten van Sonrise. Zij gaan met de kinderen en tieners aan de slag tijdens de Sonrise-week. Ze begeleiden de spellen én vertellen over Gods liefde. Ze doen dit met hulp en begeleiding van een groep volwassenen.
Image

Tom

"Jullie kennen mij misschien wel van eerdere jaren. Dit jaar heb ik de eer om samen met Roy teamleider te zijn! Ik kijk er naar uit om jullie weer te zien, dit jaar niet op het veld maar online!"
Image

Roy

"Ik draai nu voor het derde jaar mee in het sportteam en kijk ernaar uit om als teamleider de sporters te motiveren. Ondanks het andere programma gaan we er een toffe week van maken!"
Image

Ilse

"Ik vind het heel erg leuk om één van de sporters te zijn van Sonrise. Ik houd ook van sporten en vind het erg leuk om kinderen te vermaken en ze een hele leuk ervaring mee te geven."
Image

Mirre

"Ik vind het echt super leuk om deel uit te maken van het junior sportteam, want ik vind het erg leuk om lekker buiten te zijn met kinderen en om mensen over Jezus te vertellen!"
Image

Jelmer

"Hi! Ik draai nu voor de derde keer mee met Sonrise. Ook dit jaar lijkt het mij weer gaaf om over Jezus te vertellen en de kinderen over Jezus te leren. Ik heb er zin in!"
Image

Emma

"Ik vind het echt super leuk om mee te doen aan Sonrise! Ik houd van buiten zijn en andere mensen blij te maken. Dat ga ik dit jaar dan ook weer doen!"